Alfa Romeo 156: Lpg computer uitefikt

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,
Mijn lpg computer is kapot. een transistor is weggefikt en het regel of onderbreek relais hoe het heet. ( grijs rechthoekig blok vlak bij de stekker van de gascomputer.
Weet iemand of de basis software van een 1.8 lpg computer het zelfde is als die van een 1.6? of dat hij te programmeren is?
Ik kan namelijk aan een gascomputer van een 1.8 komen maar heb geen idee of dit een probleem is.
Weet iemand hoe je een kortsluiting krijgt in de Min? mijn zekering is nog heel de heb geen sluiting in de +. ik heb mijn injectoren (paars) heb ik al doorgemeten en geven 15.2 ohm aan alle 4. lijkt me niet het probleem.
Mvg
D mantel.

djmantel@hotmail.com.

mantelicious

Geplaatst door mantelicious (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 11 jaar geleden

Om info te krijgen is handig als je meldt welk merk van LPG installatie je hebt.

mantelicious (0), 11 jaar geleden

Uhm dat is misschien zo maar de vraag was of een gas computer maakt niet uit welke .. van een 1.8 in een 1.6 kan.. maar het gaat om Vialle ep4.

jeroenmonteyne (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat maakt heel veel uit.
Ik kan je helaas wel geen antwoord geven... Bij Vialle zal je denk ik al zeker de medewerking van Vialle zelf nodig hebben, en dat is soms niet zo gemakkelijk.

richard9712 (0), 11 jaar geleden

Informeer eens bij een LPG inbouwer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.