Alfa Romeo 156: motor begint in te houden na 20km rijden en begint dan te roken

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 TS

wie kan mij helpen met het volgende probleem. als ik een km of 20 rijd met mijn 156,dan begint hij op een gegeven moment iets in te houden en te stotteren, geef ik dan gas bij,dan komt er een flinke licht grijze rookpluim uit mijn uitlaat. deze is na een aantal seconden weer verdwenen. maar herhaalt zich wel weer na een tijdje weer. ik verlies absoluut geen koelvloeistof.deze blijft constant op peil. het vermogen is de afgelopen tijd wel minder geworden. als ik de auto parkeer, dan heb ik heel soms s'ochtends het probleem dat er een flinke walm uitkomt,maar dat roken stopt nog binnen 3 seconden.ik snap er niks van,als de kop lek is,dan moet je toch koelvloeistof verliezen?????

michel 99

Geplaatst door michel 99 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erka (0) PRO, 15 jaar geleden

laat je lucht massa meter ( LMM ) eens doormeten ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.