Alfa Romeo 147: na stilstand van 1maand

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 T spark

wagen heeft 1maand in garagebox gestaan en de batterij is verwijderd geweest.na deze teruggeplaatst te hebben start de wagen zonder gas te geven en draait normaal,gaat naar 1100trm en valt stil na paar seconden.bij starten met diep ingedrukt gaspedaal slaat de motor ook aan,gaat dan naar zijn toeren en gaat dan knallen geven net alsof er onsteking is en dan weer niet.ook in motorcompartiement hoor ik doffe ploffen.draait 3000trm en valt ook stil.zou er condens in de bezinetank of inspuitsysteem na stilstand kunnen zitten?geen fouten op display.heb alle bougies vervangen.kan voertuig niet laten uitlezen.valt niet mee te rijden.kan ik spanningspoelen ter plaatse uitmeten?
dank

dobbelaere alex

Geplaatst door dobbelaere alex (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan5047 (0) PRO, 14 jaar geleden

ik denk dat hij van slag is doordat hij te lang spanningloos is geweest, weet enkel niet hoe het op te lossen is informeer even bij een dealer
succes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.