Alfa Romeo 155: Ruitenwissers

Bouwjaar: 1993

Hallo iedereen,

Als ik mijn ruitenwissers van mijn auto op interval zet, dan "springt" hij vaak over het raam, het lijkt dan net alsof de stroom weg is en dan weer trug is en dan weer weg, en dan weer trug... etc......, dat is ook het geval als ik de hendel omhoog die, en de ruitenwissers 1 keer laat wissen...

wie kan mij vertellen wat dat kan wezen?
ik heb zelf het idee dat er iets in de motor van de ruitenwissers smerig is,...... zo ja?, kan ik dat dan schoonmaken of reinigen zodat hij het weer goed doet?

Jeroentjuhhh

Geplaatst door Jeroentjuhhh (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 155? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

justin6077 (0) PRO, 19 jaar geleden

Interval relais stuk, deze zit op de ruitenwisser motor en heeft de kleur wit.

Roy

Jeroentjuhhh (0), 19 jaar geleden

hallo Roy,

Ik ben naar de sloop geweest, en heb mij daar een ralais opgehaald.
Kep hem erop gezet, en hij is al beter als dat hij was, maar ik denk dat ik een keer een nieuwe bestel bij de alfa dealer.
Bedankt voor je reactie.

Jeroen

Cosmo (0), 19 jaar geleden

Je moet je ruitenwissermotor uit je auto halen en de sleepcontacten schoonmaken, dit is een veel voorkomend probleem bij alfa 155, kijk hier maar eens: http://62.58.172.77/for/viewforum.php?f=...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 155 of stel zelf een nieuwe vraag.