Alfa Romeo 156: Schokdempers met niveauregeling

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9jtd

Bij deze de vraag of een schokdemper met niveauregeling te vervangen is met een 'gewone'. Het betreft een Alfa Romeo 156 1.9jtd sportwagon met sportpakket. De auto is dus fabriek af al +/- 30mm verlaagd. Dit doormiddel van dempers met niveauregeling. Aangezien deze 500 a 600 euro per stuk kosten en de auto al 270.000 gelopen heeft wil ik een goedkopere oplossing. Al bij diverse garages en dealers geweest, maar niemand durft het aan een oplossing te bieden. Als men zegt dat een nieuwe demper (plus veer) past weten ze niet zeker of de verlaging wel goed is, of als er een verlagingsset wordt aangeboden weten ze niet of deze wel voor mijn auto past.

Bij voorbaat dank,

Marco

AlfaMarco

Geplaatst door AlfaMarco (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erka (0) PRO, 14 jaar geleden

Yep, kun je vervangen, is al vaker gedaan.
kan er alleen geen antwoord op geven, of je daarvoor meer dingen moet doen als alleen de oude eraf en de nieuwe erop ( ofschoon ik me kan voorstellen dat dit wel zo is )

www.alfaromeo156club.nl

succes

Roger

ps systeem heet Nivomat !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.