Alfa Romeo 0: Storing Boordcomputer

Hoi,
Heb reeds geruime tijd een storing op de boordcomputer. Te pas en te onpas, geeft deze aan dat er een storing is met het stadslicht vooraan rechts, of een storing met de verlichting van de remmen. Bij controle blijken deze echter correct te werken. Als je tijdens de melding ook nog de rechter richtingaanwijzer gebruikt, gaat deze in het dashboard met een verhoogde frequentie knipperen. Buiten knippert hij echter op normale snelheid.
Heb ook gemerkt dat hij het vooral heeft tijdens het remmen. Verder is het minder als het enkele dagen droger en warmer weer is, of bij erge vrieskou.
Zou dit kunnen wijzen op een vochtprobleem, massaprobleem? Of zoals de dealer zegt, de boordcomputer vervangen zonder garantie dat het verholpen is?

Slisse001

Geplaatst door Slisse001 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Slisse001 (0), 16 jaar geleden

Mijn foutje, Het gaat hier over een Alfa Romeo 147 1.6 TS (120Pk)

Slisse001 (0), 16 jaar geleden

Alvast bedankt voor de reacties ;-(
Het probleem is opgelost, stekker zat niet volledig op het achterlichtblok.

jeroenmonteyne (0) PRO, 16 jaar geleden

Voila, 't probleem is opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 0 of stel zelf een nieuwe vraag.