Alfa Romeo Giulietta 2012: Trillen stuur

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 940A2000, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 125

Het probleem is dat het stuur gaat trillen als je boven de 100km/uur rijdt en een beetje gas bij geeft. Bij gas los is het trillen meteen weg. Volgens een bevriende garage is het 100% zeker een aandrijfas. Deze heb ik beide vervangen, helaas een gebruikte set, de assen komen uit een schadeauto met ca 35000 km op de klok, schade achterzijde. (Nieuwe assen zijn de komende maanden niet leverbaar.)
En er is helaas niets verbeterd.
Heeft iemand nog advies?

Geplaatst door

HenkvK (55)

al 8 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Geen speling in je onderstel , draagarmrubbers bv.

kaleido 1 5365
badge vip badge

2 dagen

ik heb geen speling kunnen vinden en de draagarmrubbers zien er als nieuw uit, geen scheurtjes of zo en bij testen met een bandijzer lijken ze ook niet slap of zo.

HenkvK 55

1 dag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo Giulietta of stel zelf een nieuwe vraag.