Algemeen: afstellen rookstop van een boschpomp

hallo ik ben het even kwijt,ik heb van een daf 46 de rookstop eruit gehaald van een boschpomp ivm pomplekkage langs de hevel,nu houdt deze wagen wat in.Ik ben even kwijt of ik de rookstop nu in of uit moet draaien,ik kan er nogal moeilijk bij dus veel ruimte om eraan te schroeven heb ik niet,moet ik de rookstop nu in of uitdraaien? (kan het even niet terugvinden!}

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

wkhoek (0) PRO, 13 jaar geleden

volgens mij uitdraaien voor minder brandstof en visa versa

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Klopt inderdaad, naar binnen draaien is meer brandstof en naar buiten minder, maar normaal zit er een zegelring op, die zal er zeker af zijn ? :)

Zou hem eens 180 graden naar binnen draaien, stationair iets bijstellen ( want hij zal iets harder gaan lopen ) en een stukje gaan rijden.

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

o.k stefan,zal het morgen even proberen,zegelring zat er wel op maar ik had even niet goed opgelet bij het verwijderen van de roookstop!hartelijk dank!

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Rookstop anderhalve slag ingedraaid en motor loopt weer als een zonnetje! Zelfs geen rookwolkje voor de zon!Bedankt voor de nuttige tips!Nu nog even een vooras wisselen en dan weekend![url=http://img291.imageshack.us/i/dubbeldekk...][img]http://img291.imageshack.us/img291/9247/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Nog "even" LOL

suc6

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Kijk, mooi om te horen Alfons!

Zo'n bus is weer eens wat ander he :)

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja zeg dat wel stephan,ik heb al een uurtje moeten zweten om me veerstroppen eruit te slaan!Maar ik heb geluk want de ''NIEUWE''hoef ik er niet onderuit te halen die legt al op straat.Dus valt wel te doen,hij weegt wel zwaarder dan me portemonee dat weet ik wel!Morgenmiddag rijdt tie wel weer hoor.[url=http://img41.imageshack.us/i/afb004g.jpg...][img]http://img41.imageshack.us/img41/866/afb...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

wkhoek (0) PRO, 13 jaar geleden

leuk zo'n terug koppeling met foto's!

alfons262 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja wilko,is weer eens wat anders dan defectcode"'s uitlezen!Het is allemaal goed gelukt,Ik heb de vooras vervangen ivm fusee""s die vast zaten Valt allemaal wel te doen en de bus kan weer hobbelen,nu nog een aandrijfaskeering vervangen die de outomatiche bak ingaat en dan is iedereen tevreden!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.