Algemeen: Aircotoestel met ingebouwde spoelkit.

Beste collega's,

Wij werken al jaar en dag met Robinairtoestellen. Nu zou ik mij een nieuw toestel willen aanschaffen en doe een beroep op jullie om eventueel ervaring met andere merken te weten.
Ik zoek namelijk het "onvindbare" toestel. Eentje met de spoelkit onmiddellijk ingebouwd in het toestel wat minder omslachtig is om te verplaatsen.

Laat jullie ervaringen maar weten.

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Greefhorst (0) PRO, 10 jaar geleden

http://www.marktplaats.nl/a/auto-diverse...

is zo iets niet wat ?

Mvg,

jhl (0) PRO, 10 jaar geleden

Neen dat is het niet. Maar ondertussen in Duitsland spoelapparaat besteld. Blijkbaar volgen ze daar de markt beter op en leveren ze aparte apparaten enkel en allen om te spoelen. Zouden trouwens via Nederland ook verkrijgbaar zijn.

Greefhorst (0) PRO, 10 jaar geleden

Heb je een voorbeeld van zon apparaat ? Ik ken het niet.

Dus je hebt nu een apparaat voor het vullen en 1 voor het spoelen ? Wat houd het spoelen precies in ? En wat is het verschil tussen apparatuur.

Mvg,

jhl (0) PRO, 10 jaar geleden

Spoelen wordt aangeraden telkens je een defekte compressor vervangt.

Greefhorst (0) PRO, 10 jaar geleden

ja met name met de nieuwe pompen die fijne deetjes afgeven bij defect zoals seat leon 2007 e.c. toch ? Heb ik ook wel is gehad.

Maat wat doet het spoelen ? Een speciaal middel er doorheen pompen ?

Gr,

siegersma31 (0) PRO, 10 jaar geleden

Die van bosch spoelen ook, volgens mij de meest gangbare.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Ervaringen of stel zelf een nieuwe vraag.