Algemeen: Snap-on motorreiniger???

In een gesprek met een garagehouder (gepensioneerd maar nog dagelijks op zijn bedrijf en auto's keuren) vertelde de beste man dat op zijn bedrijf een demo was geweest van Snap-on voor diesels. Ze hadden een auto met wat vage problemen gepakt en daarmee aan de slag.

De man vertelde mijn dat ze ergens een gat boorde in het spruitstuk. Dan werd het apparaat op de gemonteerde nippel aan gesloten. De auto moest een bepaald aantal toeren draaien. Het apparaat spoot dan een soort van schuim in en reinigde spruitstuk egr enz enz.

Ze hadden de klant na een week gebeld en die kende zijn eigen auto niet terug. Alle vage klachten waren verdwenen en de auto liep als een zonnetje.

Wie kent dit apparaat en heeft gebruikers ervaringen?

Highway

Geplaatst door Highway PRO , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

desire PRO, 9 jaar geleden

is de motorvac diesel reiniger
heb zelf 2x demo laten doen op vastzittende turbo werkt perfect.
alleen de aansluiting op het vtg heb ik wat problemen mee,een gat boren zo kort mogelijk bij egr??
Maar volgens mij dealer komen ze met een meer universeel systeem van aansluiting.
werkt perfect en voor de prijs moet je het niet laten 1399ex.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Ervaringen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.