Algemeen: deelbare ashoes

Wie heeft er ervaring met deelbare ashoezen.
Volgens de reclamespot zou dit DE oplossing zijn....
ben benieuwd.

gr.
Hans

Hans4040

Geplaatst door Hans4040 (295) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

harry4203 (400) PRO, 5 jaar geleden

heb het een paar keer geprobeerd, maar heb er nog geen gehad die fatsoenlijk paste. ik tref het steeds dat de as (waarop je de hoes moet lijmen zonder eerst de oude te demonteren) aanzienlijk dikker is dan het gedeelte waarop je em vast moet klemmen. dan moet je em onder flinke spanning dicht zien te plakken. miss doe ik iets vreselijk verkeerd, maar ik vind t echt niks.

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

ik vind het ook niks je staat gewoon te prutsen vind ik.

groetjes jan.

John5711 (0) PRO, 5 jaar geleden

Ik heb er een gebruikt laatst en ben er erg tevreden over. Je hebt ook verschillende maten die je kan bestellen. Lijmen gaat perfect, en zit nu al een paar maanden perfect!

Hans4040 (295) PRO, 5 jaar geleden

Ik heb tot nu toe de conus gebruikt waarmee je de hoes over de homokineet schuift, maar dit systeem lijkt mij ook wel wat.
Werkt nog sneller want je hoeft niks los te halen....
Mijn vraag heeft vooral betrekking op de duurzaamheid; blijft het zitten, is de hoes ook echt dicht..etc.

Bedankt voor de reacties tot zover.

corvanjaarsveld (0) PRO, 5 jaar geleden

Niets nieuws onder de zon. 50 jaar geleden pasten we deze methode al toe. toen nog met boutjes en moertjes Alles staat of valt met de pasvorm en de zorgvuldigheid van montage.
Als een beschadiging van buitenaf de oorzaak van het vervangen is lijkt het mij geen probleem. Als echter de oorspronkelijke hoes voortijdig gewoon doorgesleten is? zal de nieuwe het ook behoorlijk te verduren krijgen.
Ik denk dat er nogal wat kaf onder het koren zit. Met relatief weinig kosten een auto door de APK helpen, net als met losse stuurkogelhoesjes. werk wel maar niet lang natuurlijk.

Hans4040 (295) PRO, 5 jaar geleden

Allemaal bedankt voor de reacties; ik denk dat het per geval bekeken moet worden wat betreft de kosten en tijd.
Ik weet zo genoeg.

mvg.
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.