Algemeen: g3

bij een g3 installatie kan je bij een reparatie de verstuivers verwijderen nadat je het borgclipje verwijdert hebt.nu is mijn vraag hoe demonteer je de (aluminium )verstuiver houder uit het inlaatspruitstuk.toen ik met een tang ging draaien wordt dat ding snel ovaal.ben gestopt voordat de verstuiver niet meer terug kan.deze houder wil ik kunnen verwijderen omdat net na de houder de moeren en bouten van het inlaatspruitstuk zitten.

willemsezone010

Geplaatst door willemsezone010 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Doktor (0) PRO, 14 jaar geleden

Misschien het beste en snelste om even de instalateur van de LPG installatie te bellen, een sticker is meestal wel aanwezig. Niet ieder merk zit op dezelfde manier denk ik dan zomaar

Suc6

jeroenmonteyne (0) PRO, 14 jaar geleden

deze is erin gepopt. Opsturen naar Vialle is de enige oplossing als je hiervoor geen gereedschap hebt.

willemsezone010 (0) PRO, 14 jaar geleden

geen oplossing kop niet gevlakt en weer terug gezet.kijken hoe lang die houdt met alleen nieuwe pakking.vlakken met de sruitstukken eraan vast gaat toch niet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.