Algemeen: Huren Canta LX

Dag beste mensen,

Voor een filmproject zijn wij op zoek naar een Canta LX. Het liefst rood, maar een andere kleur zal ook voldoen; gezien we in zwart-wit draaien.

Wij zouden graag met iemand in gesprek komen, waarvan we eventueel de Canta in goed overleg kunnen huren. We zijn bereid om borg betalen en zullen natuurlijk alle benodigde voorzorgsmaatregelen treffen (zoals de juiste aanhangwagen). Het zal om 2 a 3 draaidagen gaan. Wij zijn gevestigd in Utrecht en komen graag uw kant op.

Het gaat om een eigen geproduceerde film (actie/comedydrama) genaamd Automobiel Debiel. De hoofdpersoon is een criminele opa, die in een auto-ongeluk, samen met zijn (autistische) kleinkind en diens geliefde kip, komt te overlijden. Een gekapt figuur in de onderwereld geeft hem uiteindelijk nog een nacht om wraak te kunnen nemen. Het is een absurdistische film met een klein hartje; geïnspireerd door meer Aziatische cinema. Wij horen graag van jullie. Ieder advies wordt gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Evert & Dave

. .
Ebbe

Geplaatst door Ebbe (50) , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.