Algemeen: Lekkage paravan

Goedemorgen,

Van de week het interieurfilter vervangen van mij Focus Wagon mk1 (niet uit 2005, maar 2004...).
Paravan aan passagierskant bleek nog een plakstrip aan de bovenzijde te hebben, die zat er niet op en dus na het weekend een hoop water aan de passagierskant. Niet leuk. Strip gehaald bij de Focus dealer, op de paravan gezet en deze teruggemonteerd. Hopelijk alles nu weer goed.

Alleen de paravan aan de bestuurderskant heb ik ook vervangen. Deze klemde niet meer goed (klemmen waren ook afgebroken). In het midden waar de 2 delen bij elkaar komen was er ook iets afgebroken.

Nu heb ik twee vragen:
- Heeft de paravan een de bestuurderskant ook zo'n strip nodig?
- Is het erg als de paravan niet helemaal goed sluit tegen het raam aan? Is er 1 van de sloop, dus kan door de jaren heen een beetje verbogen zijn. Er zit ook wel een kiertje tegen het midden aan.

De paravan aan de bestuurderskant heeft van zichzelf al allemaal rond gaatjes in de plaat zitten en als je daar doorheen kijkt zie je het mechanisme van de ruitenwisser duidelijk zitten. Er komt dus al water door deze gaten in dat gebied.

Hopelijk heeft iemand hier ervaring met bovenstaande en heeft er iemand tips voor mij.

Groetjes,
jw50

jw50

Geplaatst door jw50 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.