Algemeen: luchtmassameter als ruildeel

Bouwjaar: 1992

Is er iemand die er al in geslaagd is een ruil luchtmassameter bij de dealer in Nederland of in Duitsland te verkrijgen? en zo ja, wat is de kostprijs voor die dingen?

audia4

Geplaatst door audia4 PRO , lid sinds 19 jaar geleden

6 Reacties

carmania2000 PRO, 18 jaar geleden

heb in belgie gehoord dat het sinds kort ook ruil is. Zouden nu rond de 100 euro kosten.

Anton471, 18 jaar geleden

Ja Bij Auto Hoogenboom in Rotterdam op de autostrada
Zijn deze inderdaad te koop. 010-2722333 . Even vragen naar
het magazijn !!

TISCALI, 18 jaar geleden

een luchtmassameter koop je bij weterauwer tuning ,voor 100 euro de verbeterde uitvoering

TISCALI, 18 jaar geleden

sorry telf.nr weterauwer 0332990742

audia4 PRO, 18 jaar geleden

Ruildeel zou bij de dealer te krijgen moeten zijn, prijs is een kleine 100¤ (dus 170¤ goedkoper dan een nieuwe) Alleen lijkt het bestellen nog niet zo soepel te verlopen. Ik krijg het vermoedden dat de desbetreffende dealer eerst zijn voorraad splinternieuwe luchtmassamters wil slijten voordat hij het ruildeel voor mij besteld. Maar gelukkig bestaan er meerdere dealers dus wordt vervolgt.

audia4 PRO, 18 jaar geleden

Dealer 2 had de luchtmassameter als ruildeel met twee dagen op de stoep liggen, alles perfect voor elkaar. Dealer nummer 1 verkoopt mij geen kopje water meer. (was net van plan een nieuwe audi bij hem te orderen, dus helaas mannen....)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.