Algemeen: Nieuw item, nieuwsblog

Ik kreeg een vraag van de olieleverancier van Paul of het mogelijk was om een nieuwsitem te plaatsen op Problemcar.

Op zich een goed idee, maar hoe doen we dat. Ik heb een extra menuknop laten maken met de titel nieuwsblog. De tekst is niet hetgeen het straks wordt, maar we kunnen als moderator wel even kijken of het iets is. Op dit moment is het alleen voor ons zichtbaar. De bedoeling is om het als het iets is aangepast openbaar te zetten maar dat iedereen kan reageren op et artikel, maar dat het alleen goedgekeurde artikelen door mij geplaatst kunnen worden.

Siem

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Moderator Problemcar (75) PRO, 7 jaar geleden

Leuk idee...wat moet er aangepast worden en komen er alleen "wetenswaardigheden" in te staan?
Is het dan de bedoeling dat een onderwerp eerst naar jou gestuurd wordt en dat jij het dan plaatst?

we horen het wel,

Hans

Hans4040 (295) PRO, 7 jaar geleden

Nieuw artikel op Nieuwsblog; beetje lang en twee keer geplaatst.
Wat is de toegevoegde waarde hiervan?

mvg.
Hans

Siem Bijman (140) PRO, 7 jaar geleden

Heb je opmerking bij het topic verwijderd Hans.

Je hebt wel gelijk, maar het is per ongeluk 2x geplaatst en dat het te lang is en het niet wordt gelezen is een persoonlijke opvatting die misschien ook wel juist is maar op zich ook niets toevoegt...

We moeten afwachten of dit in de toekomst navolging krijgt. Kan best wat worden als een leverancier iets nieuws heeft en wil promoten bijvoorbeeld. We zullen het zien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.