Algemeen: Onbestelbaar onderdeel Daihatsu Bego 2005

Zou iemand mij kunnen vertellen waar en hoe ik voor de Daihatsu Bego 2005 een originele volledige wing mirror (zijspiegel) links kan bestellen? Ik ben hiervoor reeds naar de officiële Daihatsu garage in Maarssen geweest maar ook daar kunnen zij deze niet estellen omdat dit type niet in Europa rijdt of verkocht wordt. Ook op eBay of Amazon kan ik dit niet bestellen. Heeft iemand een idee? Vast bedankt.

Jimmy Tong

Geplaatst door Jimmy Tong , lid sinds 11 maanden geleden

3 Reacties

Hans4040 PRO, 11 maanden geleden

Je zal dit toch via een officiële dealer moeten regelen en wel een dealer die hieraan wil meewerken en er wat verder in wil duiken.
Op de spiegel zal een onderdeelnummer staan waarop ze kunnen zoeken.
Succes.

    Bedankt Hans4040. - Jimmy Tong, 11 maanden geleden

tips PRO, 11 maanden geleden

Een officiele dealer bestaan niet meer onderdelen en toen aflopende garantie werd verzorgt doorToyota. Past een spiegel van de Daihatsu Terios of Toyota Rav niet.

    Ja de spiegel van de Terios past wel maar die heeft nou net niet de mooie ingebouwde richtingaanwijzer die de Daihatsu Bego juist zo mooi maakt. In dat geval moet ik beide kanten vervangen. Ik zal ook eens informeren bij de Toyota dealer. Bedankt. - Jimmy Tong, 11 maanden geleden

bert klein PRO, 11 maanden geleden

Bego is Terios geworden, voor gebruikt zou je Japoto Wirdum kunnen proberen veel import Japan .

    Fantastisch. Ik ga meteen kijken. Bedankt Bert. - Jimmy Tong, 11 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.