Algemeen: Onbestelbaar onderdeel Daihatsu Bego 2005

Zou iemand mij kunnen vertellen waar en hoe ik voor de Daihatsu Bego 2005 een originele volledige wing mirror (zijspiegel) links kan bestellen? Ik ben hiervoor reeds naar de officiële Daihatsu garage in Maarssen geweest maar ook daar kunnen zij deze niet estellen omdat dit type niet in Europa rijdt of verkocht wordt. Ook op eBay of Amazon kan ik dit niet bestellen. Heeft iemand een idee? Vast bedankt.

Jimmy Tong

Geplaatst door Jimmy Tong (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (190) PRO, 2 jaar geleden

Je zal dit toch via een officiële dealer moeten regelen en wel een dealer die hieraan wil meewerken en er wat verder in wil duiken.
Op de spiegel zal een onderdeelnummer staan waarop ze kunnen zoeken.
Succes.

tips (0) PRO, 2 jaar geleden

Een officiele dealer bestaan niet meer onderdelen en toen aflopende garantie werd verzorgt doorToyota. Past een spiegel van de Daihatsu Terios of Toyota Rav niet.

    Ja de spiegel van de Terios past wel maar die heeft nou net niet de mooie ingebouwde richtingaanwijzer die de Daihatsu Bego juist zo mooi maakt. In dat geval moet ik beide kanten vervangen.
    Ik zal ook eens informeren bij de Toyota dealer.
    Bedankt. - Jimmy Tong (0), 2 jaar geleden

bert klein (45) PRO, 2 jaar geleden

Bego is Terios geworden, voor gebruikt zou je Japoto Wirdum kunnen proberen veel import Japan .

    Fantastisch. Ik ga meteen kijken.
    Bedankt Bert. - Jimmy Tong (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.