Algemeen: Proace verso city 2020

Is het normaal als in koud vertrek dat het 8 a 9 km duurt eer de temperatuur meter begint te stijgen, ook vind ik de verwarming zeer zwak, als ik na 10 km ga voelen aan het expancivat dan is dat nog koud, ook op de rooster op het dash bord komt er amper warme lucht.

giljom

Geplaatst door giljom (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

En al bij de dealer geweest? Je had beloofd ons op de hoogte te houden.

giljom (0), 3 jaar geleden

Sorry, ik ben bij de dealer geweest maar ik zal daar mee moeten leven, maar ik begrijp die mensen, die hebben ook maar pas die PSA modellen daar bij gekregen, en dat is geen Toyota product , maar zij gingen toch eens contact opnemen met Toyota zelf, dus ik wacht af.
Toch bedankt voor uw antwoord.

kaleido 1 (1610) PRO, 3 jaar geleden

Ik had al eerder gereageert maar zie mijn bericht niet meer , ik rij een peugeot , zelfde model als de toyota , zelfde verschijnsel , duurt lang en pas na 20 km een beetje warmte , moet hier nog 3 weken mee leven dan weer in een vw , lekker snel en goed warm

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

https://problemcar.nl/topic/algemeen/ver...

Hier staat jou bericht kaleido 1.
Dat krijg je als men twee topics start over hetzelfde probleem...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.