Algemeen: Probleem met airco vul machine

Hallo, sinds kort heb ik een airco apparaat van brainbee de clima 5000. Alleen is er nu een probleem. Als ik de interne tank vul met r134a geeft hij 2 kg aan wat dus klopt. Nu 2 dagen later start ik de machine weer op en geeft hij 0 gram aan. Zou dit een lek zijn in het systeem of is de weegschaal niet goed? Hoe kan ik dit controleren?

Mikemul

Geplaatst door Mikemul (55) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 7 maanden geleden

Staan de kraantjes dan dicht?

    Ja klopt de rode en blauwe kraan beide dicht - Mikemul (55), 7 maanden geleden

Mikemul (55), 7 maanden geleden

Niemand die mij hulp kan bieden?

harry4203 (415) PRO, 7 maanden geleden

Apparaat opnieuw vullen, openmaken, en met zeepsop oid kijken waar ie lekt. maar dat kan je zelf ook wel verzinnen denk ik.
Je kunt toch snel genoeg zien wanneer je ff ergens een leiding oi voorzichtig iets los neemt of ie weer leeg is of dat er een defect zit in de weegschaal. Neem aan dat je iets van airco's weet als je zo'n ding aanschaft?

    Ja alleen is het dan niet beter om hem met stikstof te vullen het apparaat of mag dat niet? Ik moet eerst een andere fles r134a halen - Mikemul (55), 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.