Algemeen: Remcilinder

Bouwjaar: 1983

Wie o wie kan mij helpen.

Ik weet dat het onderwerp hier niet hoort, maar ik probeer het toch!

Ik zoek een remcilinder van het merk Renak type CZS of CZ6 of CS8 (is door wegroesten niet meer te zien!) Diameter rond 51,5 mm; lengte inclusief manchettengleuf 72 mm, Inlaat 9mm (kan M10 zijn) met een verhoging rond 28 mm hoog 8 mm en montageafstand is 33 mm.

Deze zit in een Lander caravan (ja, echt waar een hydraulisch geremde Caravan) en zou ook gebruikt worden in Wartburg en Trabant.

Bij de onderdelen handel heeft men alleen nummers en jaartallen/types van auto's en daar komt men er niet uit! Vandaar mijn vraag hier.

Wie o wie kan mij verder helpen?

Biomus

biomus

Geplaatst door biomus , lid sinds 18 jaar geleden

4 Reacties

pe3hmp PRO, 17 jaar geleden

Heel simpel, ga naar een van de vestigingen van Brezan, zij sturen het spul op naar hun remmen leverancier en vervolgens zoeken die uit welke cilinder het is, dat heb ik in het verleden ook eens gedaan met remcilinders voor een reliant robin.

mark

Hans4037 PRO, 17 jaar geleden

Bio,

Probeer het hier eens dat is een club van die caravans.

015-2623305

Hans

tijne, 17 jaar geleden

probeer het anders is bij autocomfort in dordrecht die kunnen je ook wel helpen gok ik.

gr tijne

biomus, 17 jaar geleden


Ok, bedankt voor de sugesties. Ik zal het nagaan. Mocht ik nog meer tips nodig hebben, dan meld ik het wel.

Gr. Bio

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.