Algemeen: Renault Espace 4 3.5 V6 start niet (immo on)

Hallo,

onze Espace 3.5 is onlangs in de garage geweest voor nazicht uitlaatsysteem en wat andere zaken. Wagen is testgereden door de garage en reed normaal. Omdat er spanningsverlies was vanop de LPG-computer is de batterij een aantal dagen losgekoppeld geweest voor het ophalen van de wagen. Bij het ophalen startte de wagen niet meer, rode lamp van de startonderbreking blijft continu branden.

Ondertussen stuurslot vervangen door een blanco exemplaar (en voordien ook al de gekende linkse bout vastgezet bij het oude stuurslot, die stond wat los), maar geen oplossing. Alle zekeringen zijn in orde, nieuwe massakabel getrokken, enz. Er is nog een andere kaartlezer onderweg ook, maar ik betwijfel of dit een oplossing is want de kaartlezer lijkt normaal te reageren.

Rest denk ik nog als mogelijke opties nog de UCH (met 2 relais die de startonderbreking aansturen), de ECU of de verbinding tussen beiden.

Iemand tips wat het zou kunnen zijn?

Groetjes

benverkuringen

Geplaatst door benverkuringen (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1610) PRO, 3 jaar geleden

Door dealer startonderbreker opnieuw inleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.