Algemeen: Ruitensproeiers werken niet.

Ruitenwissers werken perfect, zowel op de voor- alsook achterruit. Op de achterruit werkt wél de ruitensproeier maar de 3 sproeiers aan de voorzijde werken helemaal niet. Voor zover ik kan beoordelen, - ben geen automonteur -, is alles in orde.
Mijn vraag is: "Ik ga ervan uit dat zowel de sproeiers aan de voorzijde uit hetzelfde reservoir het water oppompen naar de sproeier aan de achterzijde van de auto. Als ik nu een losse slang vanaf het reservoir naar de sproeiers aan de voorzijde aansluit, dan MOETEN deze sproeiers toch werken???
Ik ben benieuwd naar elke nieuwe tip die ik kan uitproberen, waarvoor dank.
Frans.

Benz190

Geplaatst door Benz190 (120) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

7 maanden geleden - Master_

Jij hebt 2 pompjes, 1 voor achter en de andere voor de voorruit. Waarschijnlijk is je pompje defect , anders sproeien en de spanning op je pompje meten (dan weet je het zeker) ? Ik weet niet of je ook 2 reservoirs hebt anders kan deze ook leeg zijn :-)

    Hallo Master, bedankt van jouw suggestie, alle ruiensproeiers werken weer perfect. Zie mijn bericht/oplossing hieronder bij Pivavar. - Benz190 (120), 7 maanden geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door

7 maanden geleden - Pivavar

Zie het antwoord in je andere topic.

    Hallo Pivavar, jij hebt de HOOFDPRIJS gewonnen. Jouw antwoord heb ik doorgezet naar mijn zoon, die terstond jouw suggestie ging checken, en zie daar, alles werkt als een WELTMEISTER ! ! ! ! Mijn zoon is ook steeds voorzichtig met alle handelingen in/aan zijn nieuwe auto, hij voerde nu jouw aanwijzingen uit en belde direct dat nu alles perfect reageerde, dus alle ruitensproeiers werken zoals dit hoort te zijn. Namens mijn zoon, heel erg bedankt voor jouw GOUDEN TIP(OPLOSSING!). - Benz190 (120), 7 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.