Algemeen: Spoiler Seat Ibiza 6l

Een vraagje nou heb ik een spoiler voor de Seat die wat gewicht heeft en kleine contact punten met de auto niet heel veel.
Uiteraard ga ik hem eerst spuiten

Hoe bevestig ik deze het beste gewoon ruitenkit?

Sumzy

Geplaatst door Sumzy , lid sinds 2 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 jaar geleden

Dubbelzijdig plakband is volgens mij origineel , zitten er geen speednuts in ?

    Nee zitten er niet in :) - Sumzy, 2 jaar geleden

Hans4040 PRO, 2 jaar geleden

Gevonden op BMW drivers forum:

Kitten of tape hangt af van hoe de onderzijde van de spoiler er uit ziet. Als daar een 1a2 cm rand aan zit die 100% de pasvorm van de klep heeft kun je 3 M all weather dubbelzijdig tape gebruiken.Je moet dan wel de spoilerrand en de klep zelf eerst goed ontvetten. Voordat je de dz tape aanbrengt kun je het beste de spoiler eerst even vastzetten met ducttape in de gewenste positie. Teken nu de spoiler met een whiteboardmarker af op de klep zodat je later niet hoeft te schuiven om de juiste positie te krijgen. Als er geen of geen goed passende rand aan de spoiler zit moet je kitten (dz tape onder spanning komt later altijd los).Kitten bijvoorbeeld met Sykaflex of Bison polymax.Plak na het aftekenen op de klep de lijn af met schilderstape. Plak de spoiler zelf ook goed af met schilderstape.Bevestig de ontvette en gekitte spoiler met ducttape. Verwijder de schilders tape als de kit een vliesje heeft.Verwijder de ducttape als de kit is uitgehard mestal minimaal 12 uur.Ga niet met je vingers aan de natte kit smeren, voor dat je het weet zit alles onder.De uitgeharde kit is alleen mechanisch te verwijderen. Zachte kit met benzine.
Je kunt natuurlijk (het beste) kit en dz tape combineren. Kit is veel sterker als tape namelijk.

Auteur: performance

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.