Algemeen: Stuurbekrachtiging soms weg bij starten

Ik heb een Subaru Justy uit 2010 met elektronische die over het algemeen erg goed rijd. Het is echter zo dat de stuurbekrachtiging soms weg is bij het starten van de auto. Een reguliere garage kon het probleem niet vinden, en de Subaru dealer kwam er uiteindelijk bij uit dat de stuurbekrachtigings computer vervangen zou moeten worden. De temperatuur sensor op de motor zou constant oververhitting weergeven, waardoor de stuurbekrachtiging automatisch uitschakelt.

Nu is de computer vervangen, maar blijft het probleem zich alsnog soms voordoen. Nu viel het op dat het werkt om de motor uit te zetten, het portier te openen en dicht te slaan, en hem dan weer opnieuw te starten... Ik kan er met mijn hoofd niet meer bij waar het probleem zou moeten zitten, en kan in de handleiding ook geen zekering voor stuurbekrachtiging vinden..

MartijnJusty

Geplaatst door MartijnJusty , lid sinds 6 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.