Algemeen: Uitlijn apparatuur

Je zult het niet geloven maar we werken nog met uitlijn apparatuur uit 1978.
Geen problemen verder met het uitlijnen alleen iets meer werk met uitslingeren van de lampen.

Maar we krijgen steeds meer lichtmetalen velgen en grotere velgen. Ik heb zelf al hulpstukjes gemaakt om de units op de velgen te monteren maar het is nu echt tijd voor vervanging.
Mijn vraag: moeten we een complete set met computer met software en uitlijn appartuur kopen of is er ook uitlijn apparatuur met software die op een andere computer an. Bijvoorbeeld op de Bosch testkast? Of op een laptop?

En welke uitlijn apparatuur is een aanrader?

Harry62

Geplaatst door Harry62 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Witte Ad (0) PRO, 16 jaar geleden

Hangt er een beetje vanaf hoeveel wagens je per jaar uitlijnt. Doe je heel veel met banden en aanverwante zaken dan is een 3D apparaat een must, maar dan heb je dus gelijk de duurste. Ga je een stapje terug dan heb je de "gewone" IR meetkoppen. Dat is goedkoper maar dan moet je bij bewegen van het voertuig opletten dat je de meting niet verpest, de meeste merken hebben dan wel een optie om de meetwaarden te bevriezen.
(bij het stellen moet je meestal de wagen opliften)

WA

thomasfrenay@hotmail.com (0) PRO, 16 jaar geleden

ik had ook een oud aparaat met lampjes maar naar veel wikken en wegen heb ik een hunter type 211 4wiel uitlijn computer gekocht tor 23 ins uitgebrijd iedeaal gr thomas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.