Algemeen: Wasstraat uit en dan schade.... Let op!

Beste Nissan eigenaren, [b]En andere eigenaren, Mod.[/b]

Even als waarschuwing. Laatst met mijn X-trail de wasstraat in geweest. Deze wasstraat werkt met lappen en trekt de auto door de wasstraat. De lappenrollen staan dus stil.
Bij de overgang van trekken naar duwen, dit is vlak voor het starten van het drogen rolde mijn auto iets achteruit. Buiten de wasstraat geconstateerd dat ik een kras en klein pitje had op mijn rechter achterscherm. Gereclameerd bij de wasstraat eigenaar... bovag meldingsformulier ingevuld....

Na twee weken bericht gehad. Ik mocht een onafhankelijke expert de schade laten beoordelen of deze schade wel/niet door de wasstraat was ontstaan? Als de wasstraat inderdaad schuldig zou zijn dan zouden zij alle kosten dekken. Ik moest wel eerst zelf de expertise kosten betalen. Dit vind ik niet zo vreemd.

Kosten van expertise xx euro...... hier ben ik dus wel van geschrokken. Waarschijnlijk kost het repareren van deze schade minder dan xx ! ( zie foto) Dus let op schade in een wasstraat wordt (bijna) nooit vergoed. Dus toch maar weer met de hand wassen.

Dit even ter info.

Met vr. gr.

JP

JPX-Trail

Geplaatst door JPX-Trail (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor de info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.