Audi A4-Avant: 2 massavliewiel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19tdi 66kw

beste audi vrienden kan mij iemand vertellen dat op de motor een 2 massa-vliegwiel orgineel is voorzien om de reden dat de versnellingsbak stuk is gegaan en bij het verwijderen geconstateerd heb dat er een vast-vliegwiel gemonteerd is op de motor en tot gevolg heeft dat de eventuele trillingen van de motor de oorzaak is van het stukgaan van de versnellingsbak
(lagering pries as) of zoek ik het te ver
gr jo

johannes twee

Geplaatst door johannes twee (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 12 jaar geleden

dat durf ik niet tezeggen er rijden meer auto s waar een 2 masa vliegwiel op zit met een vaste.
feit is wel dat ze meer trillen.
kan me wel voorstellen dat het versnelde slijtage geeft aan de bak want ze monteren niet voor niks zo n duur vliegwiel maar ik denk niet dat het hard temaken is.
maar en dat is mijn mening dat het beste is als de fabriek ze op de motor gemaakt heeft dat ze dat niet voor niks doen want een vast vliegwiel is een stuk goed koper.

groetjes jan.

johannes twee (0), 12 jaar geleden

Alvast bedankt jan voor de info ga verder nog even wachten op verdere gegevens via audi garage tot een uiteindelijke beslissing te nemen of we het vast-vliegwiel laten steken .
GR jo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.