Audi a6 tdi avant: abs lamp

Bouwjaar: 1998

regelmatig gaat de abs lamp branden met het rode lampje van het remsysteem vervolgens gaat lamp asr aan.De ene keer gaat hij uit tijdens het rijden de andere keer blijft hij branden.
Bij het uitlezen geeft hij op het moment wanneer de lampjes branden aan dat hij niet in het systeem kan komen
Wanneer de lampjes niet branden geeft de uitlezer ook geen
foutcode Wie weet wat het probleem is

leoblo

Geplaatst door leoblo (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Audiparts.nl (0) PRO, 20 jaar geleden

Niet in het systeem kunnen betekend dat of de voedingsspanning niet in orde is of bij sommige type's de snelheid te hoog. Beneden 20 km/uur moet diagnose werken. Kontroleer de massa en 12V (15) aansluitingen.

thomas11417 (0), 18 jaar geleden

audiparts, wat wordt er bedoelt met snelheid is te hoog
bij mij gaat de ABS lamp knipperen als ik mijn Audi start
hij doet dan zijn controle en blijft dan hangen bij een storing in de ABS, maar met uitlezen zien ze geen probleem wel wordt er gezegd dat de ABS pomp stuk is.
kan dat zo zijn

Rick9756 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja veel kans. Het komt veel voor dat de ABS helemaal uitvalt. De lampjes gaan dan aan. Doet hij het later weer dan staat er geen storing in het geheugen

J.Hoving (0), 17 jaar geleden

heb een vergelijkend probleem, abs lampje brand en ook het olielampje. Toerenteller valt ook weg. Na enige tijd komt de boel weer op gang. Met name als de zon schijnt en het dashboard o.i.d. warmer wordt treedt de storing op. Tellerklok al vervangen , helpt niks. Morgen weer naar de garage en zal men verder zien.... volgens mij een massaprobleem ergens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.