Audi A6 Avant: achter scokdemper

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5tdi

ik heb een vraag voor juliie en ik hoop op een antwoord

ik heb mijn wagen gisteren gladen met supermarkt goederen het was niet zwaar belaaden maar toch zag ik dat de wagen is van achter gezakt ik dacht in mijn eigen dat het normal is ik ben aagereden op een heuveltje plots hoor ik een knalde lawaai van achter kan iemand me uitleggen van waar dat het komt dank u.

salamoun

Geplaatst door salamoun (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

doosje eieren kapot

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=salamoun]ik heb een vraag voor juliie en ik hoop op een antwoord

ik heb mijn wagen gisteren gladen met supermarkt goederen het was niet zwaar belaaden maar toch zag ik dat de wagen is van achter gezakt ik dacht in mijn eigen dat het normal is ik ben aagereden op een heuveltje plots hoor ik een knalde lawaai van achter kan iemand me uitleggen van waar dat het komt dank u.[/quote]
Nu de vraag even iets duidelijker stellen.......

salamoun (0), 15 jaar geleden

dag mannen ik heb olangs willen parkeren alles ik achtruit begin te rijden dan hoor ik een raar geluid het is precies of ik aan het rijden met de hand rem in dienst het gebeurt niet altijd maar ja en dat geluid gebeurt precies als ik aan het remmen ben kan me iemand helpen of heeft er iemand met het zelefde mee gemaakt graag een antwoorde al vast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.