Audi Cabriolet: achteruitrij lampen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

Hebben een auto A4 3.0 V6 automaat waar de achteruitrij lampen het niet meer van doen,ook de pdc doet het niet meer,als je hem in de R zet gaat wel op het dashbord het lampje R branden,in de pdc zitten geen fouten,in v-bak zit wel een fout nl 18194 met als omschrijving,sinaal voor achteruitrijlampen ontbreekt.
Zekeringen zijn heel.weet iemand waar ik moet beginnen of kent iemand dit probleem en waar zit het regelapparaat voor de bak.

Vriendelijke groet,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 PRO , lid sinds 19 jaar geleden

7 Reacties

johndoornbosch PRO, 12 jaar geleden

In de Ebox zit een relais voor de startblokkering en achteruitrijlichten wellicht is deze defekt of wordt niet aangestuurd.


gr john

Hans4045 PRO, 12 jaar geleden

Hallo John,bedankt voor je reaxtie,dat relais wat je bedoelt is dat een combi relais of zitten er meerderen,zoja heb je mischien een nummer voor me,klant komt volgende week terug.Bvd,

Hans l

johndoornbosch PRO, 12 jaar geleden

hans,

Het relais zit op positie 4 in de Ebox.

gr john

Jeffro PRO, 12 jaar geleden

Is het toevallig een voorwielaangedreven auto? Als dit het geval is, is meestal het multitronic regelapparaat defect. Deze geeft het signaal voor de achteruitrijlampen. Knippert het balkje van de automaat ook in het instrumentenpaneel?

Hans4045 PRO, 12 jaar geleden

Hallo Jeffrey,ja het is een voorwiel aangedreven auto en het balkje werkt gewoon,maar iniedergeval bedankt voor je bericht.

Groet,

Hans l

Hans4045 PRO, 11 jaar geleden

Hallo John,

Vandaag met klant gepraat en deze heeft de audi op winterstalling gezet,zodra het beter weer wordt gaan we er na kijken,wordt vervolgd.

Groet,

Hans l

Hans4045 PRO, 11 jaar geleden

Hallo John,Vandaag de Audi terug gehad,meteen naar de relais gekeken en deze was wit uitgeslagen,nieuwe erin en alles werkt weer,bedankt voor de tip scheelt een hoop werk.

Groet,

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi MG-F of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.