Audi A4 2002: achteruitrij lampen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6

Hebben een auto A4 3.0 V6 automaat waar de achteruitrij lampen het niet meer van doen,ook de pdc doet het niet meer,als je hem in de R zet gaat wel op het dashbord het lampje R branden,in de pdc zitten geen fouten,in v-bak zit wel een fout nl 18194 met als omschrijving,sinaal voor achteruitrijlampen ontbreekt.
Zekeringen zijn heel.weet iemand waar ik moet beginnen of kent iemand dit probleem en waar zit het regelapparaat voor de bak.

Vriendelijke groet,

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

In de Ebox zit een relais voor de startblokkering en achteruitrijlichten wellicht is deze defekt of wordt niet aangestuurd.


gr john

Hans4045 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo John,bedankt voor je reaxtie,dat relais wat je bedoelt is dat een combi relais of zitten er meerderen,zoja heb je mischien een nummer voor me,klant komt volgende week terug.Bvd,

Hans l

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

hans,

Het relais zit op positie 4 in de Ebox.

gr john

Jeffro (0) PRO, 13 jaar geleden

Is het toevallig een voorwielaangedreven auto? Als dit het geval is, is meestal het multitronic regelapparaat defect. Deze geeft het signaal voor de achteruitrijlampen. Knippert het balkje van de automaat ook in het instrumentenpaneel?

Hans4045 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo Jeffrey,ja het is een voorwiel aangedreven auto en het balkje werkt gewoon,maar iniedergeval bedankt voor je bericht.

Groet,

Hans l

Hans4045 (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo John,

Vandaag met klant gepraat en deze heeft de audi op winterstalling gezet,zodra het beter weer wordt gaan we er na kijken,wordt vervolgd.

Groet,

Hans l

Hans4045 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo John,Vandaag de Audi terug gehad,meteen naar de relais gekeken en deze was wit uitgeslagen,nieuwe erin en alles werkt weer,bedankt voor de tip scheelt een hoop werk.

Groet,

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.