Audi A3: afslaan motor bij stoppen voor bijv. stoplicht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8T

Als ik wil stoppen voor bijv. een stoplicht dan gaat de toerenteller als ik de koppeling in trap "dansen". De toerenteller gaat dan op en neer tussen +/- 400 en 1200 toeren. Soms herpakt ie zich weer en loopt dan met +/- 900 toeren normaal stationair maar soms slaat de motor af. Iedere keer als ik wil stoppen gebeurt dit. waar kan dit aan liggen. Twee jaar geleden is er een nieuwe LMM in gezet.

Jopie-Jo

Geplaatst door Jopie-Jo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je kan hem eens uitlezen, kijk of er storingen in staan en plaats die even hier..

Staan er geen foutcode's in, maak dan het gasklephuis eens schoon en zet het in de basisstand, tevens kun je het inlaatsysteem / slangetjes op lekkage controleren.

Jopie-Jo (0), 14 jaar geleden

Hallo Stefan,

Ik zal hem is uit laten lezen. Ik hoop dat ze wat vinden. Dat probleem met die LMM heeft even geduurd voordat ie op de melder kwam. Dat gasklephuis is dat een moeilijke klus om schoon te maken? Ik ben best wel een leek. Ik zal iig de slangetjes is controleren.

Alvast bedankt en ik laat weten hoe het is gegaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.