Audi A2: Alarm van A2 springt aan met ramen open.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Deze A2 heeft origineel af fabriek centr. vergrendeling met afst. bediening en blijkbaar een toeters en bellenalarm. Auto 2 weken geleden afgeleverd. Sindsdien heeft de klant 2x meegemaakt dat hij bij de afgesloten auto komt terwijl de ramen een stuk (niet helemaal) geopend zijn. Ook heeft hij 1x meegemaakt dat het alarm spontaan afging waarbij weer de ramen een stuk open stonden.
Iemand 'n idee?

Jansonius

Geplaatst door Jansonius (0) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

The_Bundy (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb hetzelfde pas ook meegemaakt met een A4 uit 2000. Zeer waarschijnlijk (kan het nog niet 100% uitsluiten) komt het doordat als je de 'open' knop op de afst. bediening lang ingedrukt houd de ramen open gaan. Ze stoppen ook meteen als je niet meer drukt. De deuren zijn dan ook van het slot. Na een minuut vergrendeld het alarm de deuren weer automatisch en gaat het alarm er terug op. Dit gebeurt alleen maar als er geen deur open gegaan is. De auto staat dan op het alarm met (half) open ramen. Een vliegje of iets anders kan dan heel snel het alarm laten afgaan. Het indrukken van de 'open' knop kan al gebeuren als je de klapsleutel in een broekzak hebt zitten.

Probeer het maar een keer uit, druk de knop lang in, laat de ramen open gaan en wacht een minuut of zo.

roland10246 (0) PRO, 17 jaar geleden

dit komt vaak voor bij de a2 het regapp moet dan anders gecodeerd worden hier is ook een schrijven van bij de dealer groetjes roland

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.