Audi a2 1.4: lekspanning

Bouwjaar: 2001

Ik heb een probleem met een A2 1,4 benzine van 2001. Deze heeft een lekspanning/stroom. Als de auto een paar dagen stilstaat is de accu leeg. Als ik een lampje tussen de accuklem plaats brandt deze behoorlijk fel. Ik heb alle zekeringen er al uitgehad, geen verandering. De dynamo heb ik ook al afgesloten. Wie heeft er een idee?

mekkes

Geplaatst door mekkes (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Meestal komt dit soort problemen door naderhand ingebouwde "troep" Of tewel, zit er een radio in met verwisselde constant plus draden, navigatie, carkits of iets dergelijks. Een voor een afkoppelen en de lekspanning meten.

Stekerdoos van de aanhanger is ook berucht, zootje pekel en groene koperoxidederrie er in en hij geleid naar de andere pennen.

mike7866 (0), 18 jaar geleden

heb jij toevallig een combi antenne met ingebouwde versterker voor telefoon en radio?? welke rechtstreeks op constant plus is geschakeld??

die kunnen ook een oorzaak zijn. voor lekstroom.

gr mike

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A2 of stel zelf een nieuwe vraag.