Audi A4: alarmverlichting brand spontaan, portierdicht open op displa

Bouwjaar: 1999

Hallo, wie kan mij een advies geven. De storing begon met het afgaan van de alarmverlichting in de ochtend voor dat er mee gereden is. Vervolgens heb ik op het dashbord een display met een auto afbeelding voor het openstaan van een portier. De linker portier staat open terwijl de deur dicht is. Tevens opend hij de achterklep. Ik heb gezocht naar de switch in de voorportier maar kan deze niet vinden, zover ik kan zien is hij samengevoegd in het slot van de deur. Hier zat geen stekker los.
Momenteel heb ik de zekering van alarmverlichting er uit gehaald. Ik heb gezocht naar een relais van een alarmsysteem maar heb niets gevonden. Ik weet het niet meer, wie kan mij op weg helpen waar ik moet zoeken. Alvast bedankt.

henk4321

Geplaatst door henk4321 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

Links voor portierslot kapot. microschakelaar zit hier in.

henk4321 (0), 18 jaar geleden

Hallo Erwin
Ik had inderdaad een defecte microswitch, compleet vervangen en toen alles weer OK.
Nu ben ik 2 dagen verder, vanmorgen werkte mijn centrale deurvergrendeling en elec. ramen, en binnenverlichting niet meer. Wanneer ik binnenverlichting handmatig aan zet branden alle lampen (deurverlichting, binnenverlichting) zoals het hoort. Ik hoor dan een relais klikken. Weet jij wanneer ik de deur open deze relais geschakeld wordt???.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.