Audi A3: Asbak sluit niet meer (pinnetje midden achter spontaan afgebroke

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Vanmorgen viel spontaan mijn asbak open en krijg hem niet meer dicht. Toen ik hem dicht duwde vanmorgen hoorde ik iets vallen (klein busje van ingeveer 1 cm) en hoorde geen klik meer en kan hem niet meer dichtkrijgen. Even met een zaklamp gekeken en zag dat er iets afgebroken leek te zijn achter in het midden van de asbak. En dat er een scheurtje in het plastic zit. Volgens mij heb ik hier vaker iets van gehoord met warm weer :-( Ik heb de onderdeeltjes nog en heb ook polyester waarmee ik e.e.a. kan repareren. Maar dan moet de asbak eruit.

Hoe krijg ik de asbak eruit? Heeft iemand een plaatje? Alvast bedankt.

Dead Silence

Geplaatst door Dead Silence (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Dead Silence (0), 14 jaar geleden

Heb hem er al uit. De complete unit en alleen de lade. Wat een goedkoop prulletje en zeker het mechanisme. Geen wonder dat het zo kapot gaat. Goed, zaakje is verstevigd en nu kijken of het heeft gewerkt.

UPDATE: Versteviging eens nachtje goed laten uitharden, pennetje en veertjes weer teruggeplaatst en asbek werkt weer. Nu maar hopen dat alles bestand is tegen 70 of 80 graden. De orginele plastic niet, want dat wordt een taaie koek die makkelijk scheurt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A3 of stel zelf een nieuwe vraag.