Audi A4: Audi A4 1.8T met enkele problemen waar ik al 2 jaar mee worstel.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Turbo 120kw

Beste lezers, ik heb sinds 2 jaar een audi A4 waar ik alleen problemen mee heb, o.a met auto die overhit raakt bij langzaam rijden en stoppen voor roodlicht, en als hij overhit raakt krijg ik een plas water onder de auto en begint warm lucht uit de airco te komen terwijl die op koudste stand staat en ik heb gemerkt dat de fan soms bij overhitting wel werkt en soms niet, als hij niet werkt zie ik wel dat hij stroomstootjes krijgt en heel kort draait en stopt draait en stopt, de motorolie en koelwater ziet er schoon uit dus niets met de koppakking. En de lamdasonde is een heel ander verhaal elk nieuwe lamdasonde die ik laat monteren gaat meteen kappot zelfs audi garage kon daar niet mee uitkomen, ze zijden dat ze een verdere onderzoek moeten doen en dat dan kon oplopen tot €1500. Dus woe kan mij helpen? Ik wil mijn auto ook niet verkopen omdat ik binnen een jaar misschien wel 2000€ heb opgemaakt aan verschillende garages en toch nog dezelfde klachten.

Seyit020@hotmail.com

Geplaatst door Seyit020@hotmail.com (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

erwinvn (0) PRO, 10 jaar geleden

Zitten er geen storingen in de motorelectronica?
Deze motoren hebben een electrische thermostaat, deze willen inwendig nog wel eens breken. Vaak leid dit tot storing in het geheugen.
Anders toch even demonteren en visueel controleren.

Seyit020@hotmail.com (0), 10 jaar geleden

Ik ben a technisch, waar zit dat electrische thermostaat van de auto? Ik kan je wel vertellen dat de auto meerdere malen gereset is, maar dezelfde storings lamp kom elke keer terug.

Hans4040 (285) PRO, 10 jaar geleden

Resetten alleen helpt niet, al doe je dat 100X...eerst repareren, daarna storing wissen.

Seyit020@hotmail.com (0), 10 jaar geleden

Oké Hans4040, maar als ik wist wat en hoe ik moest repareren was ik hier niet geweest.

Hans4040 (285) PRO, 10 jaar geleden

Uitlezen, storingscode opvragen en aan de hand van die code verder zoeken....
Code hier plaatsen, dan kunnen wij je misschien verder helpen.

mvg.
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.