Audi A4: audi a4 2.5tdi v6 slecht aanslaan warm en koud erg roken station

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: bdg 156000km

hallo wie kan mij hier mee helpen,van alles al geprobeerd maar kom er zelf niet uit,gloeispiralen vervangen waren er 3 van stuk,toen de timing van de inspuitpomp bekeken was 2.8 laat bij 100% lijkt me goed, toen de inspuitpomp rechtstreeks aanlaten zuigen uit fles met andere diesel olie aanzuigkant +retour in fles probleem blijft het zelfde zeer slecht starten tot helemaal niet aanslaan, spuit ik er remmenreiniger in de inlaat loopt de motor direct,als de motor dan loopt kun je er goed mee rijden rookt dan niet, alleen stationair behoorlijk lijkt erop dat de motor te weinig brandstof krijgt bij de verstuivers slaat soms ook een cilinder over zet ik de motor stop dan krijg je hem niet meer aan, de enigste foutcode die tevoorschijn kwam is 00550 inspuitbegin regeling regelverschil sporadisch, wie weet of je de brandstofpompelectronica ook apart kan uitlezen want ik kom er bij deze niet in, zit nu sterk te twijvelen of de inspuit pomp kapot is wie heeft dit eerder meegemaakt????

moni

Geplaatst door moni (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jos_br (0) PRO, 13 jaar geleden

Pompelectronica mankeert nu niets aan. Lijkt toch meer een pomp die niet goed staat, of een vervroeger die in de pomp (mechanisch) kapot is.

Jos.

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo jos,bedankt voor je reactie hier had ik ook al aangedacht mechanisch probleem van de inspuitpomp, maar welkbedrijf in de buurt van almelo kan hier de juiste diagnose voor stellen zodat we niet zomaar van alles gaan vervangen wat niet stuk is, heb dit nog niet eerder meegemaakt, wie weet welk bedrijf dit kan in het oosten van het land bvb dank..

future (0) PRO, 13 jaar geleden

Hooi.

kijk eens je distributie afstelling na.

kijk ook naar de kukastandwiel want hij verdraaid wel is van de krukas (spie beschadeging)

Succes nasser.

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo allemaal bedankt voor het meedenken, vandaag de inspuitpomp op de motor vervangen voor een nieuwe en de auto loopt weer als nieuw,toch rare storing...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.