Audi S4: Audi S4 NAVIPLUS probleem geen geluid af en toe

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: V8

Audi heeft problemen met naviplus heeft altijd goed gewerkt, maar nu begint hij met het probleem dat er geen geluid komt uit de luidsprekers, je hoort alleen de hele tijd tik, tik heel dof, als je op de mode knop drukt kom je in geluidmenu, dan kan je audio aan en uit zetten maar dat kan je niet veranderen en dan stat er "AUDIOBRONNEN IN MUTING STAND" radio ontvangt dan goed, maar dan werkt de navi ook niet! Je kunt bij deze auto er wel in met testkast via radio (56) krijg dan wel verbinding maar dan maar heel kort, er komt dan wel DIAG in scherm te staan van radio, daarna gaat hij het nogmaals proberen maar kom er niet in, herkent iemand dit probleem, radiounit dr al uit gehad opnieuw weer aangesloten, tel mute erachter heen gehaald maar dit mag allemaal niet baten, en dan opeens begint de radio weer en werkt de navi ook weer! Als de radio werkt komt je er met diagnose ook niet in!
Wie kent dit probleem???

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi S4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

moderator pc forum (0) PRO, 15 jaar geleden

Hoewel niemand je hier heeft kunnen helpen, zijn we wel benieuwd of je het nog hebt kunnen oplossen Roy?

Roy10511 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ben dr nog mee bezig, radio unit weggehad hem helemaal uit elkaar heeft gehad en alle solderingen na heeft gekeken, wat verdacht was heeft hij doorgesoldeerd, weer gemonteerd en alles oke, tot de volgende dag, ga dr nu volgende week weer mee aan het werk, ga van mijn eigen auto radio omzetten proberen of dan het probleem zich ook voordoet.
Jullie horen van ons!

Roy10511 (0) PRO, 14 jaar geleden

Nou andere Naviplus gemonteerd. Eerst goed, nu niet meer zelfde probleem, probleem doet zich voor als het kouder is als ong 5 graden buiten snachts, herkent iemand dit???? De andere naviplus net zo gecodeerd als de andere!

Alvast bedankt!

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

gaat er niet een temp beveiliging in ? condensatie ? waar door het geheel niet goed werkt ?

Roy10511 (0) PRO, 14 jaar geleden

Probleem opgelost!!! Nadat we weer beter dus warmer weer hadden geen probleem meer gehad, maar in November begon het weer! Stekker van de versterker rechts achterin gedemonteerd en gemonteerd en wala hij deed het weer! Klant weer op weg gestuurd en 2 dagen later weer hetzelfde probleem! Versterker gedemonteerd en deze ook gedemonteerd en na laten kijken div punten doorgesoldeerd en weer opnieuw geprobeerd. Ging weer een paar dagen goed en hoppa weer in storing (audiobronnen in muting stand) toen toch maar een versterker op de onderdelen lijn gezet en hoppa 1 te krijgen, deze gemonteerd en de radio werkt ook weer in koude winters!! Iedereen bedankt voor de reacties!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi S4 of stel zelf een nieuwe vraag.