Audi A6: Benzinelucht

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2400 V6

Na een ritje van ca 15 km kom ik thuis en ruik een sterke benzinelucht rond de auto (niet binnen). Het is donker en er is niets te zien en zet de auto in de garage.
De volgende morgen stinkt de hele garage naar bezine, na luchten gestart en naar de garage. Daar niks meer te ruiken en met snuffelaar niks meer te constateren.
Wat kan hiervan de oorzaak zijn? De tank was bijna leeg, waarschuwingslampje ging onderweg branden.

Henrie4493

Geplaatst door Henrie4493 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je bij een auto echte benzinelucht ruikt (dus net zoals je het op de grond zou gooien, of als je gaat ruiken aan de vulpijp met dop los, dus geen andere geuren die er op lijken) dan is er altijd een lek ergens, dus als je het nog steeds ruikt dan weer naar de dealer/garage gaan en laat hem desnoods daar een nachtje staan. Zou best een klein lek kunnen zijn want van 1 druppel kan je hele garage zowat al een uur in de wind stinken dus ze moeten echt goed kijken waar hij lekt.

Henrie4493 (0), 10 jaar geleden

Geen enkele oorzaak kunnen vinden, ook na controle met een snuffelaar geen lekken kunnen vinden.
De benzinelucht is opeens ook zomaar weer verdwenen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.