Audi A4: Brandstofdrukregelaar stuk?

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 v20 b5

Geachte lezers,

Ik heb een audi a4 1.8 v20 als het goed is een adr b5 blok,nu heb ik al een tijd een probleem,maar nu wil ik er toch echt een keer vanaf.
het begon allemaal toen ik een nieuwe brandstofpomp kreeg,na die tijd starte mijn auto erg slecht,maar als hij aansloeg,na 10 a 15 seconden,helemaal geen problemen meer,kon gewoon rijden,maar als ik ging winkelen en kwam terug als mijn auto warm was,stonk mijn hele auto naar de benzine, na een tijd zoeken onder de moterkap kwam ik bij een slangetje die van de bovenkant van mijn injector galerij "soort overloop dingetje" naar mijn gasklephuis loopt.gasklephuis zuigt aan,en er kwam benzine uit dat soort overloop ding bij mijn injector galerij,dus verzoop hij.
nu heb ik dat slangetje er tussenuit gehaald,en start hij weer als een zonnetje en kan nog steeds vrolijk rijden.
ik heb er nu maar een lange slang aan gemaakt dat de benzine onder mijn auto lekt en niet in de buurt van m'n motorblok,want dat geeft een stank in m'n auto.
Mijn vraag is nu,wat is dat soort overloop dingetje bij mijn brandstof galerij?
Hoort daar benzine uit te komen? ook al rij ik op lpg.
en zo niet wat kan ik er aan doen?

b.v.d
Dave

rubnhood

Geplaatst door rubnhood (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoort daar benzine uit te komen? NEE. Is de regelaar defect? JA. Moet die vervangen worden? JA, alleen al vanwege het brandgevaar en het verhoogde verbruik.
Op dit slangetje komt bij deellast (half gas en stationair) vacuüm te staan waardoor de brandstofdruk iets zakt.
Dat gebeurt nu niet, waardoor de druk te hoog kan zijn en het verbruik ook te hoog is.

rubnhood (0), 14 jaar geleden

Okee Bedankt voor je antwoord,ik zal ff kijken of ik een brandstofdrukregelaar kan bemachtigen,en kijken of mijn probleem dan eindelijk weg is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.