Audi 80: Contactslot problemen

Bouwjaar: 1990

Als ik mijn sleutel omdraai start de auto niet, maar maakt wel contact. Als ik de sleutel weer terugdraai en hem eruit haal blijft de auto op contact staan. Als ik de auto aansleep en dan de sleutel weer uit het contactslot haal, dan blijft de auto lopen. Ik heb het contactblok reeds vervangen. Maar er veranderd niets. Als ik de auto probeer te starten regelrecht op het contactblok dan zijn er geen problemen. Wie kan mij verder helpen met dit probleem?

H.F.Schripsema

Geplaatst door H.F.Schripsema (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jan 1983 (0) PRO, 20 jaar geleden

Mechanisch gedeelte van contactslot vervangen.
Meestal is er aan het uiteinde iets afgebroken.

veel succes!! E.Tempel

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Er is altijd al ellende met de contactsloten bij VAG. Vanaf de kever hadden ze het al niet onder controle, en nog steeds zijn die dingen storingsbron nummer 1, met uitgebrande en vastgebakken schakelaars, stukkende lippen die de schakelaar bedienen (de een soms gevolg van de ander) en in nieuwere auto's tot overmaat van ramp ook nog uitleesringen van de sleuteltransponders die ineens de strijd opgeven. Dus in een woord, er is nog iets voor verbetering vatbaar in een volkswagen audi produkt....

H.F.Schripsema (0), 19 jaar geleden

Beste Ernst,

Bedankt voor de tip, dat gaan we zeker proberen.

H.F.Schripsema (0), 19 jaar geleden

Van contactslot inderdaad stukje afgebroken nieuw contactslot ingebouwd, probleem opgelost.Nogmaals bedankt voor de tip.

Sayed (0), 19 jaar geleden

Hoi ik hrb hrtzelfde probleem, wat kost dat om te vervangen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.