Audi A6: cruisecontrol

Bouwjaar: 1998

Hallo, de cruisecontrol van de A6 met een V6-2.8 werkt onregelmatig: als je bijv. op 80 km/u vastzet gaat hij eerst langzamer om vervolgens weer sneller te gaan tot ca 95-100 km/u en om vervolgens weer terug te zakken. En dat de gehele tijd door! Wie kan mij informatie geven waar/wat het is?

Henk

Henk4349

Geplaatst door Henk4349 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A6? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Radio lostrekken en nogmaals proberen, goede kans dat die het snelheidssignaal beinvloed. Zo ja, dan de blauw/grijze draad aan de radiostekker onderbreken......(dus geen snelheidsafhankelijke volumeregeling meer)

erik2819 (0) PRO, 19 jaar geleden

Lijkt op een vacuumlek,slangen bij rem/kopp.pedaal contr.en vacuumdoos bij gasklep(zit hier volgens mij nog op)Snelheidsignaal kan inderdaad ook,deze moet je ook kunnen controleren via een servicemenu in je klimatronic,staat wel op een of ander audiforum hoe dat moet.(toets recirculatie en + ventilator tegelijk indrukken??)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A6 of stel zelf een nieuwe vraag.