Audi Q3 2015: dagrijverlichting zwak aan rechterkant

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Motorcode: CUV, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

goedendag allemaal.
In de rechter koplamp is de dagrijverlichting een stuk zwakker dan in de linker. ik heb de print met de 3 ledjes vervangen voor een nieuwe, maar er is geen echte verbetering gekomen.
Nu zit er op de aansluit stekker van deze print meerdere draden, en vraag mij af of er ook een voorschakel apparaat in zit welke ook vervangen moet worden?
Op youtube zie je ook wel hoe deze print met koelblok wordt vervangen, maar het had bij mij niet het gewenste resultaat.

henksuper

Geplaatst door henksuper (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Q3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 9 maanden geleden

Begin eens met meten dit geeft meer inzicht in het probleem , spanning massa , stekkerverbinding enz. Lijkt me logischer dan op goed geluk maar dingen vervangen.

check

Beste antwoord, geplaatst door henksuper (0), 8 maanden geleden

het probleem heb ik geprobeerd op te lossen met een nieuwe balancer,4g0907397r Voor Audi A3 Q3 4g0.907.397.r
deze via ebay gekocht, echter gaf het geen resultaat. vandaag de 2 printen waar de 3 ledjes opzitten omgewisseld, en het probleem verhuisd ook mee, zodat de print waar de ledjes opzitten niet goed moet zijn. ze branden wel alle 3, en je ziet ook dat het een nieuwe print is, maar er zit dus toch een fout in. het probleem is dus in fijte opgelost en dit probleem kan dus als opgelost gezien worden. met vr. gr. Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Q3 of stel zelf een nieuwe vraag.