Audi 8D AUDI A4: Deuren willen niet open/sluiten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: ADR, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

Ik heb sinds gisteren het probleem dat ik mijn portiedeuren niet meer kan open met de sleutel. Het betreft een Audi a4avant bwj 1998. De auto heeft een centraledeur vergrendeling maar niet met een afstand bediening. Maar als in de sleutel in het slot doe van de portieren en deze open of dicht draai ,open of sluiten de deuren niet wel hoor ik het pompje achter in de auto wel werken maar draagt het niet over aan de portier mechanisme.

Nu heb ik gisteren bij het zoek van een ander probleem alle kleine zekering om de beurt eruit gehaald om deze na te kijken of er daar een van stuk was ( maar er was er geen stuk).

AirbrushFred

Geplaatst door AirbrushFred (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

firedriver (0), 8 jaar geleden

En met rechtse deur ?

AirbrushFred (0), 8 jaar geleden

Rechter deur gaat gewoon open en dicht, met sleutel, maar werkt niet centraal.

Heb gisteravond laat het pompje uitgebouwd om te kijken of daar de oorzaken in lag. En ja hoor daar lag het vooralsnog nog zeker aan. Na het verweideren van de grote bescherm kap van de pomp zag ik de printplaat deze was al erg zwart door een de aanslag. Vervolgens drie schroefjes log gemaakt van de ronde cilinder en daar kwam al snel de oorzaak naar boven. De robdeschijf met daarin vier lamellen, deze ronde schijf was in een aantal stukken gebroken. Je hoorde hierdoor wel de pomp in werking gaan maar kon geen druk of vacuüm op bouwen. Heb maar een ander pompje besteld en hopelijk dat het na het inbouwen verholpen is.

Mvg Fred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.