Audi S4 Avant: einde verhaal bij temperatuur 90 graden

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4.2

Sinds een paar dagen een raar probleem. Als de auto koud is start en rijdt hij goed, zo gauw de watertemperatuur op de 90 graden staat houdt de moter onzettend in en ploft ie. Bougies zijn dan keizwart dus deze al vervangen, maar wederom hetzelfde probleem, je kunt er dan echt niet meer mee rijden, wel weer na een half uurtje. Ik weet wel dat een tijdje terug de co veel en veel te hoog was iets rond de 9. Zou dit op kapotte katalysator duiden????

falo

Geplaatst door falo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi S4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Laat hem eens uitlezen en controleren zonodig eens de temp sensor koelvloeistof.

wat is de motorcode ?

Gr Stefan

zx9r (0), 14 jaar geleden

Lijkt er op dat je sensor die aan het motormanagement de temperatuur doorgeeft defect is, en de motor daarom contine de inspuiting op de koudste regeling zet, dus volgens mij even je sensor controleren volgens mij zit daar een dubbele ( 4polige) sensor in, maar mijn gegevens over de S4 biginnen pas bij '97, dus kan het niet met zekerheid zeggen, maar je kat denk ik niet dat dat de boosdoener is, die doet alleen wat ie ingevoerd krijgt, als er al een te rijk mengsel zou ontstaan, dan is het je temp.sensor of je lambdasondes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi S4 of stel zelf een nieuwe vraag.