Audi A4: geen toevoerspanning op zekering sigarettenaansteker

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: cag, Motorinhoud (cc): 1968, Vermogen (kw): 88

Hallo, bij de desbetreffende Audi hebben we geen spanning op de sigarettenaansteker. De zekering hiervoor zit rechts achter in de koffer. daar zitten drie rijen zekeringhouders langs elkaar. In de rode zekeringhouder zitten drie zekeringen waar geen spanning aankomt. Die zou er moeten aankomen via een rood-witte kabel volgens mij. Heeft iemand een elektrisch schema hiervan of weet iemand vanwaar de toevoerspanning voor deze zekeringen komt?
Groeten, Frank.

Ilse

Geplaatst door Ilse (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

Beste frank,

Heb ik wel. Wordt geschakeld vanaf relais j807. Je ziet bij de zekeringkast waar de zekering voor de sigarettenaansteker ook zit, 6 relais. De middelste van de onderste rij is het relais.

Succes

Mvg diagnoseoplocatie.nl

Ilse (0) PRO, 7 jaar geleden

Beste, klant is nog steeds niet terug geweest. Kan de afloop nog niet vermelden.
Groeten, Frank;

Ilse (0) PRO, 7 jaar geleden

Klant komt volgende week op onderhoud en dan moet ik terug nakijken. Hij is niet speciaal teruggekomen voor het probleem na te zien omdat het niet dringend was.
Volgende week kan ik de afloop vermelden. Groeten, Frank.

Ilse (0) PRO, 7 jaar geleden

Hoi, de klant is gisteren terug geweest voor onderhoud en heb het probleem met sigarettenaansteker ook nagezien. Het was inderdaad het relais waar diagnoseoplocatie.nl over sprak. Erg bedankt voor de tip. Groeten, Frank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.