Audi 80: Geen vonk..koud wel

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 e

Halo ik zit een paar dagen met een probleem.. motor begon zoon 2 weken geleden met uitvalen voor het stoplicht..starte hem dan weer en sloeg weer aan.. kon daarna weer zonder problemen weg rijden.. dit is 2x gebeurd.. daarna ongv 3 dagen later auto na een rit van +/- 12 km uit gezet en +/- 2,5 uur later weer weg gaan ( motor voelde nog lauw aan.. maar toen sloeg hij niet aan.. auto laten staan en volgende ochtent opnieuw geprobeerd.. en sloeg gewoon na 1x starten aan.. paar dagen later viel motor weer uit met terug schakelen voor een bocht en sloeg niet meer aan.. elke keer met dit probleem geen vonk.. ( laat ik de auto gewoon warm draaien krijg ik het niet voor elkaar om dit probleem nog een keer te creeren.. wie kan mij helen? tips?

Gr. b de jager

Motor code NG 2.3E bouwjaar 1992 km stand +/- 180.000

b de jager

Geplaatst door b de jager (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi 80? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

gasklephuis vies stappenmotor vies en of carterontluchting verstopt : weet niet hoe dat bij deze zit maar heb een afbeelding van een vectra http://problemcar.nl/viewtopic.php?id=93... reinigen met remmen reiniger of carburateur reiniger

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Denk dat je het moet zoeken in de ontsteking (bobine/hall-gever/bdp sensor),komt vaker voor dat als deze delen warm worden ze de geest gaan geven (uitzetting).

b de jager (0), 16 jaar geleden

waar vindt ik de bdp sensor deze kon ikk niet vinden gr bas

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=b de jager]waar vindt ik de bdp sensor deze kon ikk niet vinden gr bas[/quote]
Heeft deze een stroomverdeler? Dan zou ik het denk ik als eerste daarin zoeken.

b de jager (0), 16 jaar geleden

ja stroom verdeler met verdeler kap .. ik ga veder zoeken bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi 80 of stel zelf een nieuwe vraag.