Audi Cabriolet: inhouden electrische ramen en portiervergrendeling

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: NG

Hallo ik heb een audi cabrio met de volgende probleem:

De centrale portiervergrendeling werkt niet als ik meet bij de pomp krijgt hij gewoon spanning maar dat duurt veel te lang en daardoor is de pomp waarschijnlijk ook verbrand.

Het raam van de bestuurdersportier gaat soms bij contact uitzetten vanzelf naar beneden en als je de centrale schakelaar voor alle ramen in 1keer omhoog bedien gaat het raam zorda hij boven is meteen weer naar beneden ook met portier geopend(dus klemt niet)

en of dat nog niet genoeg is houd de auto ook heel soms in op dat moment blijft wel de brandstofdruk goed.(complete ontsteking is nieuw)

mooij

Geplaatst door mooij (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

frans t (0) PRO, 16 jaar geleden

schakelaar in deur nakijken kontakt blijft waarschijnlijk hangen.

p.k.8330 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je de bedrading in het scharnier al eens nagekeken?, en wat betreft de c.v., is er niet ergens een vacuum lek, bijv. in een deur?? dit is meestal de oorzaak dat de pomp soms lang draait en daardoor verbrandt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.