Audi Cabriolet: inhouden electrische ramen en portiervergrendeling

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: NG

Hallo ik heb een audi cabrio met de volgende probleem:

De centrale portiervergrendeling werkt niet als ik meet bij de pomp krijgt hij gewoon spanning maar dat duurt veel te lang en daardoor is de pomp waarschijnlijk ook verbrand.

Het raam van de bestuurdersportier gaat soms bij contact uitzetten vanzelf naar beneden en als je de centrale schakelaar voor alle ramen in 1keer omhoog bedien gaat het raam zorda hij boven is meteen weer naar beneden ook met portier geopend(dus klemt niet)

en of dat nog niet genoeg is houd de auto ook heel soms in op dat moment blijft wel de brandstofdruk goed.(complete ontsteking is nieuw)

mooij

Geplaatst door mooij PRO , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

frans t PRO, 15 jaar geleden

schakelaar in deur nakijken kontakt blijft waarschijnlijk hangen.

p.k.8330 PRO, 15 jaar geleden

Heb je de bedrading in het scharnier al eens nagekeken?, en wat betreft de c.v., is er niet ergens een vacuum lek, bijv. in een deur?? dit is meestal de oorzaak dat de pomp soms lang draait en daardoor verbrandt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi MG-F of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.