Audi Cabriolet: Elektrische raambediening Cabriolet uit 1994

Bouwjaar: 1994

Ik had het probleem dat mijn raambediening soms wel en soms niet werkte, de knop in de middenconsole om alle 4 de ramen tegelijk te laten zakken werkt altijd, en als ik mijn dak open doe gaan de ramen ook naar beneden.

Maar nu heb ik het probleem dat in de bestuurders deur de bediening helemaal niet meer werkt, en aan de bijrijders kant ook niet, middenconsole werkt nog en als ik het dak opendoe werkt het ook.

Ik heb de relais door laten meten en die schijnen goed te zijn.

Is er misschien iemand op deze aarde die mij bij dit dubieuze probleem kan helpen, het staat zo debiel als iemand je wat vraagt van buiten af en je moet 4 ramen tegelijk laten zakken.

Alvast Bedankt.



[url=http://imageshack.us][img]http://img295.imageshack.us/img295/6140/...[/img][/url]

Lucbis

Geplaatst door Lucbis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Cabriolet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Controleer de bedrading in het doorvoerrubber van de deur,misschien een draadbreuk omdat ze het wel doen als je de kap bediend.
Of misschien een defecte zekering.

Ricky.

stephan1971 (0), 16 jaar geleden

Hallo Luc,

Had hetzelfde probleem met mijn 80 cabrio. Na het vervangen van de schakelaars van beide voorramen was het probleem veholpen

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

net wat ricky zegt... waarschijnlijk een draadbreuk in de doorvoer, ook een defect aan de schakelaar is een mogelijkheid. moeilijk om zo op afstand iets van te zeggen, meten is weten.....................

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.