Audi Tt: Instrumentenpaneel defect

Bouwjaar: 1999

Mijn istrumentenpaneel is defect. Het ging van kwaad tot erger. Eerst de toerenteller, daarna af en toe de benzinemeter, daarna af en toe weer toerenteller met kmteller enz. Uiteindelijk doet alleen de bezinemeter het nog een beetje(hevig trillend). Volgend mij is er ergens een slecht contact ofzo door vocht? of loszitten. De dealer wil voor 1000 euro alleen een "ruil" nieuwe? er in zetten. Ben mijn oude teller dan dus kwijt..gouden handel dus...Ik heb een andere teller gekocht met code maar die is volgens de dealer geblokkeerd. De dealer heeft geprobeerd deze in te bouwen maar dat is niet gelukt (startonderbreker probleem kon sleutel niet inlezen)..wat nu? wie kan mij vertellen hoe ik van eventueel 2 panelen 1 goede kan maken. De dealer wil er niet aan, is niet volgens hun beleid om het paneel open te maken. Hoe zit het dan met die defecte van mij...?Boeven zijn het!

testadura

Geplaatst door testadura (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi TT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor zo'n onderdeel loont het meestal de moeite even bij Arnhem de grens over te wippen en hem bij een duitse dealer te shoppen en te laten inbouwen. Scheelt je een boel euro's en het gebeurt kundig.

Rick9756 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij een TT krijg je een nieuw 'ruil' instrumentenpaneel. Ik denk dat jij de enige TT van '99 hebt met nog het originele instrumentenpaneel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi TT of stel zelf een nieuwe vraag.